Hvad er en crossbody-taske?

Kvinde med crossbody-taske
Hvad er en crossbody-taske?
Henrik Andersen
-
01/09/2022
-

Måske har du hørt om en crossbody-taske eller en crossover-taske, som de også kaldes? Det er en populær form for taske, som egner sig til både hverdag og fest. Men hvad er egentlig definitionen på en crossbody-taske? Det får du svar på i artiklen herunder.

Hold hænderne fri med en crossbody-taske

En crossbody-taske er en taske, som du bærer over skulderen eller på tværs af kroppen. Det gør den behagelig at have på, samtidig med at den er praktisk, da du har hænderne fri. Dermed er den et godt alternativ til både rygsække og bæltetasker, hvis du foretrækker at have hænderne fri.

Crossbody-tasker er blandt de absolut mest populære typer af tasker, og du kan både bruge dem til hverdag og fest. Du kan få mange forskellige former for crossbody-tasker, og alle de mest populære brands har deres egen version af tasketypen – eksempelvis Adax, Markberg, The Bridge, Noella og Depeche.

Hvorfor hedder det en crossbody-taske?

Som nævnt, er en crossbody-taske en taske, som du bærer over skulderen eller på tværs af kroppen – og det er dét, der ligger til grund for navnet. Nogle mærker kalder den også for en crossover-taske, men den mest udbredte betegnelse er crossbody. Du kan finde et stort udvalg af crossbody-tasker og andre accessories hos Frk. Himmelblå.

En crossbody-taske er et must-have i din taskesamling, da det er en utroligt alsidig taske, som går til de fleste outfits. Den har mange anvendelsesmuligheder, og de kommer til udtryk, når du tager den på, når du skal på arbejde, ud at handle eller bare en tur i byen med en god veninde og har brug for at have alle dine fornødenheder ved hånden.

Crossbody-taske er komfortabel

En crossbody-taske er en taske, som er utroligt komfortabel at have på. Det giver en god støtte og ergonomi, da vægten bliver ligeligt fordelt, når du bærer den over kroppen. Den er derfor perfekt, hvis du skal have mange ting med dig, og den er ofte også praktisk indrettet, så det er nemt at finde de sager, der er i den.

Du kan få mange forskellige former for crossbody-tasker, og du kan også nemt bruge den som clutch, hvis du tager skulderremmen af. Herudover findes der crossover-tasker, hvor du også får en kort rem med, så du har mulighed for at bære den som en håndtaske. Der er derfor mange muligheder, når du vælger en crossbody-taske.

Copyright 2022 - Pilanto Aps